Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2017. 12. 26. 18:24:21
Minden álmod váljon valóra!

Ezt kívánjuk neked karácsonyra, mi, a PiuBella csapata. Nem véletlenül jutott pont ez a kívánság az eszünkbe, hiszen itt dübörög bennünk a saját történetünk álomszerű lendülete, hihetetlen alakulása.

2017. 12. 20. 20:13:51
Miért szeretjük a feliratos pólókat?

A pólótrend születése óta rendkívül változatos, és összességében is hol előtérbe kerül, hol hátrébb vonul a divat színpadán. Kezdetben vala a T-shirt, amely a textilgyártási technológiák és a varrási módszerek fejlődése révén aztán számos fazonná alakult, gondoljunk csak a tested vonalait követő bordás vagy éppen hajszálvékony és rugalmas pólóanyagokra vagy a napjainkban divatos, akár fél vállról ejtett hatalmas oversize típusokra. A skála két végpontja között persze millió verzió létezik és hordja is ezeket mindenki, hiszen akár a szett főszereplőjeként, akár kiegészítőként kényelmes, praktikus viselet, a némileg szigorúbb és konzervatívabb ing ellenpontja.

2017. 12. 17. 18:06:03
Egy szív nekem, egy szív neked!

Mindenki arra vágyik, hogy valaki, valahol, valamikor neki adja a szívét és lehetőleg ne is vegye vissza. Az ember alapvetően szeretettel működő lény, a többi „üzemanyag” csak másodlagos, bár a mai rohanó és élvezeteket hajszoló világban próbáljuk elhinni, hogy más dolgokkal is kiválthatjuk az érzelmi energiákat.

2017. 12. 13. 19:43:23
PiuBellától a fa alá? Igen!

Bár nem volt még olyan rég, hogy a strandon süttettük a hasunkat, az idő rohan és bizony ideje már a karácsonyi ajándékokon gondolkodni. A mai bejegyzésünk elsősorban a férfiaknak szól, akik már most fejfájást kapnak az ajándékválasztás terheitől.

2017. 12. 06. 19:17:37
A Black Friday margójára

Kedves vásárlóink, érdeklődőink, a PiuBella közösség szorosabban vagy lazábban kapcsolódó tagjai! Először is szeretnénk nektek köszönetet mondani a megkereséseitekért és a megrendeléseitekért, a bizalomért, amelyet kis vállalkozásunkba és a termékeinkbe fektettetek! A Fekete Péntekkel kezdődő hétvége számunkra óriási sikerélménnyel zárult, egyértelműen azt éreztük, hogy szükség van arra, amit csinálunk és azokra a csodás, egyedi, praktikus és magas minőséget képviselő ruhadarabokra, amelyeket elhoztunk számotokra.

2017. 11. 28. 20:09:54
Vedd körbe magad luxussal, elérhető áron

 

A média évtizedek óta nem győzi az orrunk alá dörgölni a luxus számtalan kifejeződési módját. Megismertetnek a sztárok életével, a szupergazdagok lakásaival-házaival, elhozzák nekünk azon szerencsés emberek luxus-életének részleteit, akiket tenyerén hordoz az élet. A luxusmárkák fontos vonása, hogy az emberek névről ismerik a legendás termékkínálatukat, és kislányok nőnek fel ezekre vágyakozva.

2017. 11. 15. 21:40:42
Zavard össze a telet, viselj színes ruhákat!

Bár az ősz ezer színben pompázik, sokan szomorú és lehangoló évszaknak értékelik. Tény, hogy a hosszan és csendesen szemerkélő eső, a köd és az egyre komolyabban próbálkozó hideg kevés embernek okoz örömet és még keményebb idők eljöttét ígéri. A hideg időszak sokunk számára egyet jelent a „tokától bokáig” érő nagy pulcsik szezonjával és fel sem merül, hogy más színt is magunkra vegyünk, mint a szürke ötven árnyalatát, vagy legfeljebb a sötétbarnát és a sötétzöldet még.

2017. 11. 11. 18:16:42
Egy ruha mindenek felett

A Gyűrűk urából vett idézettel igyekszünk felhívni a figyelmet az idei ősz egyik nélkülözhetetlen ruhadarabjára. Az overall – amely elnevezésnek az eredeti jelentése teljes, általános – olyan sok előnnyel rendelkező ruhadarab, hogy nem is értjük, miért nem terjedt el eddig szélesebb körben. De persze ami késik nem múlik...

2017. 11. 08. 19:53:19
Néhány tipp, hogy télen se fagyj meg a kedvenc ruhádban

Van aki örül neki, van aki nem, de feltartóztathatatlanul haladunk az őszbe. Vannak akiknek kedvenc időszakuk ez, hiszen igazán ilyenkor lehet változatosan öltözködni, nem akkor amikor a kánikula miatt azt sem tudjuk mi vegyünk le. Vannak, akik pedig azon törik a fejüket, hogy hogyan tudnák megoldani, hogy a kedvenc vékony blúzuktól vagy béleletlen miniszoknyájuktól ne kelljen hónapokra elbúcsúzniuk.

2017. 11. 04. 17:27:06
Az ingyenes házhoz szállítás előnyei

Manapság, hogy a köznapi ember életének része lett az internet, egyre népszerűbbek a webáruházak. Természetes folyamat ez, hiszen az online vásárlás kényelmes. Nem kell felöltözni és elmenni otthonról, tömegközlekedési eszközökön és tömött plázákban zsúfolódni. Nem kell lejárni a lábunkat, ha több áruház kínálatát is végig szeretnénk nézni.

Keresés